Блог

29.12.2022

З 30 грудня подорожчають страхові поліси «Зелена картка»

Нові тарифи на «Зелену картку» опубліковані на сайті Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ). Розміри страхових платежів набувають чинності з 00 годин 30.12.2022 року
«Зелена картка» (Green card) – міжнародний вид страхування автотранспорту, необхідний виїзду за кордон. Якщо під час дії полісу станеться ДТП і вас визнають винуватцем, страхова компанія відшкодує збитки постраждалих третіх осіб. Інакше кажучи, це аналог «автоцивілки», яка діє лише під час вашого перебування в іншій країні.

Ціни на «Зелену картку» залежать від курсу гривні до євро та багато інших факторів.

Оформити «Зелену картку» потрібно перед перетином кордону або безпосередньо в країні, якщо у вас вже була оформлена така страховка але термін її дії закінчився. Простіше та швидше за все зробити це онлайн, наприклад, у нас на сайті https://in24.net.ua/

Поспішай та оформлюй по старим цінам.

❗️Обирайте тільки перевірених та фінансово стабільних страховиків. Більше інформації на нашому сайті https://in24.net.ua або за посиланням в шапці профілю.

🔔Ми будемо публікувати цікаві новини з ринку страхування, і обіцяємо що дослухаючись до наших порад ви будете впевненні у своєму страховому захисті🔐 разом з компанією ІН 24.