Блог

09.06.2022

Страхування подорожуючих за кордон

Як називають у нас Договір подорожуючих за кордон, де основними ризиками є страхування медичних витрат, а в народі просто "Медичка", для багатьох туристів та людей які виїзжать з країни постійного перебування в іноземні держави на навчання та роботу, або ж просто туристи - це папірець який потрібен для перетину кордону.

Але це далеко не так. Чому це важливий пункт при виїзді закордон?

Для відвідування деяких країн обов'язково оформляти страховку — часто її просять пред'явити при в'їзді в країну, а в деяких випадках вона необхідна вже на етапі оформлення візи.

Також після початку пандемії Covid - 19, більшість країн зробили обов'язковим покриття лікування захворювання на коронавірус. Якщо коротко, то без договору медичного страхування, якщо ви звернетися за допомогою в лікарню, вам відмовлять в обслуговуванні, а в кращому випадку виставлять рахунок на непристойну для пересічного українця суму.

Також, обираючи Страхову компанію, потрібно дізнатися детально умови страхування, асистуючу компанію. Але переважно ціна залежить від якості обслуговування компанії. Обираючи параметри полісу та компанію вперше, найкращим варіантом буде звернутися за консультацією до спеціаліста команди ІН 24, щоб обрати відповідний договір під ваші потреби з найвигіднішими умовами.